Over Kids Cadeau

De agenda's stromen weer lekker vol met allemaal leuke dingen. Etentjes, weekendjes weg, sportevenementen maar ook verjaardagen en kinderfeestjes. En elke kinderverjaardag komt weer de grote vraag; 'Wat geef ik een jongen van 3 jaar' of 'Waar maak ik een meisje van 4 jaar nu echt blij mee''. 

Met deze vaak terugkerende situatie ontstond het idee voor Kids Cadeau. Een webshop waarbij je makkelijk het perfecte cadeau kunt vinden voor het juiste moment. Geen groot productaanbod, maar wel passend. Én daarbij de mogelijkheid om het compleet (ingepakt en gepersonaliseerd met een kaart) thuis te laten bezorgen. 

Mijn naam is Marleen van de Snepscheut, getrouwd met Jasper en moeder van twee jongens Jesse (6) en Sebas (4). Met deze webshop wil ik iedereen die op zoek is naar een leuk kindercadeau de juiste hulp bieden, waarbij het uitzoeken al een feestje is (in plaats van een hele uitdaging). 

Heb je feedback, opmerkingen of leuke ideeën, laat me het zeker weten! Je kunt me bereiken via info@kidscadeau.nl of stuur een Whatsapp bericht naar +31 6 13 31 84 06.

Marleen van de Snepscheut