Verzenden en Retourneren

Levertijd
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wij verzenden je bestelling uiterlijk binnen 3 dagen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je iets met spoed nodig hebt, stuur ons dan even een berichtje via info@kidscadeau.nl dan overleggen we wat mogelijk is.

Na verzending worden de pakketten verzonden met DHL doorgaans de volgende werkdag geleverd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij maken gebruik van de bezorgdienst DHL je ontvangt van ons een track & trace code zodra de bestelling verzonden is.

Liever later laten bezorgen?
Wil je de bestelling graag later ontvangen? Laat het weten bij het bestellen in het opmerkingenveld en wij verzenden op het gewenste moment.

Verzendkosten
De vermelde prijzen van de producten op de website zijn exclusief verzendkosten. Deze worden definitief berekend bij de check-out.

Kids Cadeau bezorgt alleen in Nederland
Let op! In Uden (NB) bezorgen wij voor €2,50 op afspraak

Brievenbuspakket 

  • €4,95 voor bestellingen onder de €60,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf €60,-
Standaard pakket
  • €6,95 voor bestellingen onder de € 60,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 60,- 

Liever geen verzendkosten? Afhalen op afspraak is ook mogelijk.


Wat te doen bij annuleren of retourneren

Annuleren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, zonder sporen van gebruik op je kosten aan ons retour gezonden wordt. Kids Cadeau zal het al betaalde bedrag binnen 14 dagen aan je overmaken. Wens je je bestelling te annuleren dan verzoeken wij je daartoe een e-mail te sturen aan Kids Cadeau of via het contactformulier. Je orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Je dient in je schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam en ordernummer te vermelden.

Retourneren
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Kids Cadeau zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je  gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kids Cadeau geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kidscadeau.nl. Je ontvangt dan van ons een retourformulier. Voeg deze toe aan je retourzending. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kidscadeau.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. 

Gegevens & Retouradres:
Kids Cadeau
Adres: Raamsingel 14, 5403 TX Uden
E-mailadres: info@kidscadeau.nl